50 redenen om mee te doen - Garmin LadiesRun Rotterdam Team

Dit is de actie van Garmin Nederland
van totaal € 5.000 (24%)

Wij zijn trots om als sponsor van de 10 km aanwezig te zijn in Rotterdam. Daarnaast hopen we onze achterban te kunnen motiveren om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Voor de Ladiesrun Rotterdam hebben we een speciaal team samengesteld van 50 dames, verdeeld over de 3 afstanden. Hiermee willen we niet alleen Pink Ribbon steunen, maar willen we ook graag ons respect en waardering tonen voor vrouwen die tegen deze vreselijke ziekte vechten en hebben gevochten. Iedere deelneemster heeft zo haar eigen reden om mee te lopen.

Net als tijdens het hardlopen zijn ook tijdens de behandelingen en in het na-traject teamgenoten (partners, familie, vrienden, …) belangrijk om samen deze uitdaging aan te gaan. Elkaar motiveren en samen de volgende stap zetten, is voor ons een belangrijke reden om aan dit prachtige evenement mee te doen.

Help jij ons mee om dit goede doel te steunen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.