Laura's Bakery: Bakken voor Pink Ribbon

Dit is de actie van Pink Ribbon Pink Ribbon
van totaal € 100 (10815%)

Ik ben Laura Kieft, het gezicht achter Laura’s Bakery, een foodblog waar ik je laat zien dat bakken niet moeilijk is. Juist omdat het niet moeilijk is, wil ik iedereen oproepen om in oktober, de borstkankermaand, te gaan Bakken voor Pink Ribbon!

Twee tantes die met de ziekte werden geconfronteerd, waren de directe aanleiding. Met eigen ogen zag ik wat zij hadden aan de Stichting Pink Ribbon. Ik bakte en verkocht koekjes en haalde zo € 1225,- op voor Pink Ribbon. Dat was 4 jaar geleden, nu wil ik het groter aanpakken en iedereen oproepen te gaan bakken voor Pink Ribbon. Ik help je met tips en tricks, zodat je gemakkelijk kunt starten. Ik help je op weg met de financiën, het maken van een planning en natuurlijk ook hoe je de koekjes kunt bakken en decoreren.  Ik hoop natuurlijk op een zo’n hoog mogelijke opbrengst, dat moeten we met zijn allen zeker voor elkaar krijgen. Hoewel het zeker geen wedstrijd is, heb ik wel een verrassing. Ik mag degene die in oktober het hoogste bedrag bijeen bakt, een roze KitchenAid Mixer overhandigen (KitchenAid is officieel partner van Stichting Pink Ribbon)! Wie heeft die niet op zijn verlanglijstje staan..?

De actie is eenvoudig.

Bak voor Pink Ribbon. Omdat ik 4 jaar geleden koekjes maakte, ligt ook nu hier de focus op. Verpak ze per 4 stuks, verkoop ze voor 5 euro aan familie, vrienden, collega’s. Breng de opbrengst over naar Pink Ribbon, door te doneren op deze actiepagina. 

Vind jij koekjes lastig of niet zo leuk, maar wil je wel meedoen? Je mag natuurlijk ook iets anders bakken en verkopen voor het goede doel!

In dit artikel op Laura's Bakery staan alle tips en trucs voor je bij elkaar. En als je nog vragen hebt kun je die daar natuurlijk ook stellen:

http://www.laurasbakery.nl/bakken-voor-pink-ribbon/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.