Wandelen "Duppie de Kilometer”

Dit is de actie van Marianne van Zanten
van totaal € 1.500 (92%)

Ik ben Marianne en ga mijn wandelen inzetten om geld bij elkaar te lopen voor de stichting Pink Ribbon. Dit idee heb ik gekregen tijdens de bestralings behandelingen welke ik heb ondergaan. Tijdens één van de laatste bestralingen, heb ik het volgende bedacht; voor elke kilometer die ik in 2017 tijdens een officiële wandeltocht loop doneer ik een “Duppie", vandaar ook deze actie.

"Duppie de Kilometer"

Mijn streefkilometers zijn 1500 kilometer tot eind van het jaar, dit is ongeveer 15% van mijn streefbedrag en daarom vraag ik U om mij daarbij te helpen. Doneren kan op basis van een "Duppie de kilometer" of door middel van een vast bedrag.

Zo hoop ik met uw steun het streefbedrag bij elkaar te wandelen. 

Het streefbedrag is inmiddels bereikt met dank aan de donateurs die een grote steun voor mij zijn. En daarom trek de stoute wandelschoenen aan en heb het streefbedrag verhoogd met 50%. Ik ga deze uitdaging aan en hoop dat u mij daarbij gaat helpen om dit nieuwe streefbedrag te bereiken.

Wandelgroetjes Marianne

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.