Sparklingpower komt terug !!!

Dit is de actie van Saskia Smeenk
van totaal € 1.500 (106%)

Mijn naam is Saskia Smeenk 41 jaar en alleenstaande moeder van twee prachtige Kids. In februari dit jaar werd er bij mij Borstkanker gediagnosticeerd die klap kwam hard aan daar ik erg gezond en sportief bezig was.Het was een zwaar traject van Chemotherapie,immuno therapie twee operaties waarvan eerste dubbele Amputatie en december Reconstructie met Protheses. Tijdens het gehele traject wilde ik zo fit mogelijk blijven en zelfs na inzinking na 5 de chemotherapie heb ik in juli nog Brooks run gedaan die stond als motivatie want steeds was er die stem sas geef niet op en blijf sterk en zeer positief die wilskracht om te blijven knokken heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben vooral Dankbaar voor mijn leven🤗Nu had madelon een vriendin van mij gezegd sas er is een lady's run op 11 juni 2017 Pink Ribbon , jeeeee dat is een natuurlijk een fantastisch doel om weer naar toe te werken en is dan ook mijn eerste doel om mijn uiteindelijk goal te bereiken in Januari 2018 De halve marathon van Egmond 👊💪🍀waar ik vandaan kom die Bruisende sterke sas.
Die kracht die je krijgt van de Natuur,Omgeving en al die Hardlopers is echt Top .en zal ook menig traan geven door besef van deze zware ziekte.
Bij deze zou ik het geweldig vinden om met mijn vriendinnen( die van hardlopen houden) en mij hebben gesteund en steunen samen te lopen voor dit top doel 👍zeg altijd je hebt een team nodig om ver te komen .
Hierbij vraag ik om mij en de meiden te steunen en ik hoop dat het uiteindelijke streven eigenlijk een paar x vermenigvuldigd wordt om deze ziekte nog meer de baas te zijn.
Liefs een dankbare trotse Sas 🤗😘

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.