Altena Rond, wandelen voor Pink Ribbon!

van totaal € 15.000 (67%)
Nog te gaan

De MCD en Boon's Markten gaan dit jaar, naast een statiegeldbonnen actie, ook een wandeling organiseren ten bate van Pink Ribbon. Het streven is om maximaal 500 deelnemers hier aan mee te laten doen.

 

De Altena loop zal van start gaan op 14 oktober tussen 8.30 - 9.30 uur. De deelnemers verzamelen op het startpunt en gaan een prachtige wandeling van ca. 17 km maken. De tocht voert door Sleeuwijk, door polderland met runderen en paarden en langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Ook loopt de tocht via het Liniepad en kom je weer terug bij het beginpunt.

 

Inschrijfgeld is € 10 per persoon. En natuurlijk is het geweldig als iedere deelnemer zich laat sponsoren voor een mooi bedrag. Dan lopen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar en dragen we bij aan de missie van Pink Ribbon: het financieren van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

 

Doe je mee? Meld je dan nu aan door op de knop 'Start Actie' te klikken.

 

Heb je vragen over de actie? Mail dan naar: altenarond@hotmail.com

 

Sharon & Wendy Organisatie Altena Rond

altenarond@hotmail.com