Pink Walk & Run

Streefbedrag behaald
van totaal € 7.000 (227%)
Evenement is afgesloten

Loop jij ook mee?

WESTERBORK – De de vijfde en en tevens jubileumeditie Pink Walk & Run op 1 oktober beloofd een hele bijzondere te worden.

Er kan, net als voorgaande jaren gekozen worden uit een wandeltocht van 6, 10 of 16 kilometer. Vorig jaar werd voor het eerst de Pink Run georganiseerd van 5 of 10 kilometer. Wegens groot succes staat ook de Run dit jubileumjaar op het programma.

Hoogtepunten
Uiteraard probeert de organisatie het enorme succes van vorig jaar te evenaren. De hoogtepunten van de afgelopen jaren: het stiltemoment in de Stefanuskerk, de laan van bezinning: ‘t Padtie om bij stil te staon’, het Pink Walk & Run t-shirt, de Pink Wall en de gezamenlijke lunch staan ook deze 5de editie op het programma. Dit jubileum jaar natuurlijk met een speciaal jubileumshirt. Vorig jaar is er ruim 43.000,- euro gedoneerd, een astronomisch hoog bedrag. De organisatie hoopt ook dit jubileum jaar weer op een grote opkomst.

Inschrijven voor Pink Walk & Run
Inschrijven voor deze jubileum editie van de Pink Walk & Run kan vanaf 1 mei 2017. Meer informatie volgt op de website www.pinkwalk.nl en op de Facebookpagina Pink Walk & Run.

Volwassenen betalen € 10,- inschrijfgeld, kinderen t/m 12 jaar € 5,-. Uiteraard juicht de organisatie het toe als deelnemers zich laten sponsoren. Ook is er de mogelijkheid om voor € 8,50 mee te doen aan een gezamenlijke lunch in Brasserie Diggels in Westerbork.

Het bestuur
De Pink Walk & Run 2017 wordt mede georganiseerd door Dianne Enting, Marieke de Kleer, Marjan Dunning, Henriëtte Zoer en Gea Zuidema. Uiteraard met hulp van een grote groep vrijwilligers die Pink Ribbon een warm hart toedragen.

 

 

Geeske Meems

geeskemeems@pinkribbon.nl