Papendorpse Run

€9.809

Tussenstand opbrengst

21 september 2023

41

Actievoerders

Ren tegen kanker en haal geld op voor borstkankeronderzoek

Start je actie

Maak je eigen actiepagina aan en start een team. Nodig deelnemers uit om zich aan te sluiten bij jouw team.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik social media om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zamel geld in

Stel jezelf een mooi doel. Het geld dat je ophaalt gaat naar belangrijk borstkankeronderzoek.

Vier je impact

Doel behaald? Fantastisch! Vergeet niet te genieten van je actie. Wat jij doet is heel bijzonder!

Maak je actiepagina

Over Papendorpse Run

De Papendorpse Run wordt ieder jaar georganiseerd door en óp Businesspark Papendorp. Bij deze sponsorloop draait het niet om je beste tijd of het aantal rondjes dat iemand loopt, maar om de verbondenheid en gezelligheid. Samen streven we ernaar om elk jaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar zetten we ons in voor stichting Pink Ribbon, dat is aangedragen door Politie (HUB50). Er is een route van 1,3 of 3 km waarop je zoveel mogelijk rondes kan lopen. En bij deelname is een hapje en een drankje inclusief!

Hoe jouw opbrengst wordt besteed

Over Pink Ribbon

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Jaarlijks zijn dat bijna 16.000 diagnoses.

Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. 


Lees meer over Pink Ribbon

 

Vrouw met dochter en roze hoofddoek

Zij aan zij tegen borstkanker

De Papendorpse Run is op vrijdag 21 september 2023.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan dit evenement?

add remove

Je kunt je niet inschrijven voor de Papendorpse Run via Pink Ribbon. Alleen het aanmaken van een actiepagina voor het ophalen van fondsen voor Pink Ribbon kan via deze websie. Mocht je vragen hebt over je deelname aan de Papendorpse Run, neem dan contact op met run@papendorp.nl. 

Hoe start ik een actiepagina?

add remove

Start je actiepagina via dit formulier. Vul je gegevens in, start je eigen team of sluit je aan. Vervolgens kun je aan de slag met geld ophalen voor belangrijk borstkankeronderzoek.

Waar gaat het opgehaalde geld naartoe?

add remove

Het geld dat je ophaalt komt direct ten goede aan borstkankeronderzoek. Meer lezen over het werk van Pink Ribbon? Dat lees je hier.

Contact

Hulp nodig met je actiepagina? Of loop je ergens anders tegenaan? Stuur ons een mailtje via acties@pinkribbon.nl. Of bel tijdens kantooruren naar 020 5700 525 (gebruikelijke belkosten) We helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Volg ons voor de laatste updates over Pink Ribbon