Les Magnifiques

Zoete, roze verrassing
van totaal € 1.000 (222%)

Wij zijn Petra Harinck en Sabine Libeton-Vögeli. Wij hebben elkaar op ons werk leren kennen en zijn ondertussen goede vriendinnen geworden. Bakken, lekker eten, shoppen en gezelligheid, daar houden wij van.

Sabine is in verwachting van haar eerste kindje en heeft in haar 4e maand zwangerschap te horen gekregen dat zij borstkanker heeft. Dit kwam uiteraard aan als een mokerslag. Wie denkt nou eraan om borstkanker te krijgen tijdens de mooiste tijd voor een vrouw, een zwangerschap? Hoe moet dat dan? Kan men überhaupt geholpen worden? Wat doet dit met de baby? Heel veel vragen komen op….

Gelukkig is het mogelijk om ook tijdens een zwangerschap chemotherapie te krijgen. Ondertussen is Sabine in behandeling en gaat het naar omstandigheden goed met haar. Zij probeert zo goed mogelijk een ‘normaal’ leven te leven, deel te nemen aan het leven, te gaan werken en af te spreken met vriendinnen. Natuurlijk zijn het soms moeilijke dagen maar het kleine wonder in haar buik laat haar alle pijn en bijwerkingen vergeten. Het is een lang traject wat Sabine nog te gaan heeft maar ze staat er positief in en dat zal helpen om de kanker te overwinnen.

Wij willen mensen, vooral vrouwen, aanmoedigen om regelmatig hun borsten te controleren en bij twijfel verdere stappen te ondernemen. Dit om borstkanker in een vroeg stadium te constateren en borstkanker geen kans te geven.

Wij verkopen cupcakes binnen ons werk, aan vrienden en familie, om het leven een zoet/pink tintje te geven. Het is helaas niet mogelijk om cupcakes te verzenden gezien de versheid en het transport. Donaties buiten de verkoop om zijn uiteraard van harte welkom! De cupcakes worden verpakt per twee stuks en kosten € 5,- per verpakking.

Wij hopen dat veel mensen ons helpen om Pink Ribbon een mooi bedrag te mogen overhandigen. Hartelijk bedankt voor iedereen zijn steun en hulp!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.