M-Force

M-Force
Normal d0e59c4f5c08c309791754483f34dc509bdbcb6b
van totaal € 2.500 (143%)

Wij zijn een team collega's van het laboratorium onderwijs bij Hogeschool Leiden en MBO Rijnland. Wij gaan samen op 16 september 2017 de Dam tot Dam wandeltocht van 20 km lopen voor een collega (en voor Pink Ribbon).

We steunen haar met M-Force. M zit nog midden in haar traject en via deze manier willen we haar steunen. Ze is een vechtster! "Hey cancer, you picked the wrong bitch" is haar quote. Dit geeft wel aan dat ze een krachtige vrouw is! Daarnaast is ze ongelofelijk positief ingesteld. Een andere quote van haar is "Every time you find some humor in a difficult situation you win". Zo staat ze ook in haar behandeling, positief!

 

M-Force bestaat uit:

vlnr bovenste rij: Petra, Bastiaan, Anneke, Tristen, Quinten, Danielle, Michel

vlnr onderste rij: Marie Madeleine, Chantal, Denise, Zainab, Marian, Irma, Anke en Denise

en niet op de foto: Dina, Debbie en Mireille

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.