The Moon Walkers

Lopen voor Monique
Normal 8cff3f2a803626f6d1828f5cd31b6217c8da311b
van totaal € 2.000 (183%)

Elk jaar in november roept er wel iemand in de familie: 'We gaan de Vierdaagse lopen volgend jaar!'. En meestal is iedereen dat in maart weer vergeten. Maar dit jaar is het anders: maar liefst acht gaan er echt van start!

Het was Mariëlle die met het idee kwam om niet zomaar te gaan lopen, maar voor een speciaal doel: voor onze nicht Monique en voor alle vrouwen die met borstkanker te maken krijgen.

We lopen om geld op te halen natuurlijk, maar vooral ook om te laten zien dat we aan Moon en Pieter en de kinderen denken en hen een steuntje in de rug willen geven.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.