In loving memory of Wanda

By Rene van Westen

Ik collecteer voor Pink Ribbon, en ondersteun de strijd tegen borstkanker. Het is te laat voor mijn lieve vrouw Wanda die 22 November 2023 is overleden aan de gevolgen van leverkanker.  Wanda was 1 op die 7 vrouwen die in 2022 de diagnose borstkanker te horen kreeg.. Onze wereld stond stil, toen ze tijdens haar behandelplan in Oktober 2023 te horen kreeg, dat ze uitzaaiingen in de lever had. en spoedig zou overlijden. 

Uit naam van mijn vrouw zet ik de strijd tegen kanker voort, door Pink Ribbon te steunen waar mogelijk. Geld is prioriteit nummer 1 om de strijd tegen borstkanker te financieren  Steun jij mij met een donatie? Samen zijn we sterker dan kanker en bereiken we meer! Namens mijzelf en Pink Ribbon: Dankjewel!

My Achievements

Emails verstuurd

Profielfoto toegevoegd

Gedeeld op social media

Streefbedrag gehaald.

Aan eigen actie gedoneerd

Je bent begonnen: 10 euro opgehaald

Goed bezig: 100 euro opgehaald

Doorzetter: 250 euro opgehaald

Wauw: 500 euro opgehaald

Top fondsenwerver: 1000 euro opgehaald

Thank you to my Sponsors

50.40

Anonymous

Namens onze hondjes: heel hartelijk bedankt Wanda, dat je ons altijd zo mooi hebt gemaakt! Ik ben erg geschrokken van het bericht van Wanda’s overlijden en wens degenen die zij achterlaat hele mooie en fijne herinneringen toe aan haar. Ik vond dat ze haar werk altijd met heel veel liefde deed.