Kom in actie voor Pink Ribbon

Steun vrouwen met borstkanker.
Start een actie en haal geld op voor borstkankeronderzoek.

Start je actie

Kies een manier die bij jou past. Organiseer je eigen actie voor Pink Ribbon. Of meld je aan bij een evenement en doe mee.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik social media om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zamel geld in

Stel jezelf een mooi doel. Het geld dat je ophaalt gaat naar belangrijk borstkankeronderzoek.

Vier je impact

Doel behaald? Fantastisch! Vergeet niet te genieten van je actie. Wat jij doet is heel bijzonder!

Start een online collecte

In een paar stappen maak jij je eigen online collectebus.
Deel 'm met iedereen die je kent en steun vrouwen met borstkanker.

Wist je dat...

Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden er in Nederland nog steeds ongeveer 3.000 mensen (99,2% daarvan is vrouw) aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag ongeveer 9.

Pink Ribbon haalt geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Roze lint witte achtergrond

Doe mee aan een evenement

... en laat je sponsoren voor Pink Ribbon. Kies een uitdaging die bij jou past. Schrijf je in en start direct met geld ophalen. Waar kom jij over die finish?

Onze toppers

Actievoerders

Teams

Veelgestelde vragen

add remove

Hoe kan ik in actie komen voor Pink Ribbon?

Op het actieplatform van Pink Ribbon kun je op meerdere manieren in actie komen. Neem deel aan een evenement. Of start je eigen actie. Denk aan koekjes bakken en verkopen, lege flessen inzamelen of om met je verjaardag in plaats van cadeaus om een donatie te vragen. Bedrijven kunnen ook in actie komen voor borstkankeronderzoek. Zij kunnen bijvoorbeeld geld inzamelen bij een speciale gelegenheid (jubileum, opening van nieuw pand/winkel).

add remove

Hoe deel ik mijn actie?

Deel de link van je actiepagina met iedereen die je kent. Gebruik de social media icoontjes of gebruik je persoonlijke QR-code. Gebruik onze gratis tips & tricks om je actie onder de aandacht te brengen.

add remove

Hoe log ik voor de eerste keer in op mijn actiepagina?

Nadat je een actiepagina hebt gemaakt, ontvang je een mail. Daarin staat een link naar jouw persoonlijke actiepagina. Daar log je in met het wachtwoord dat je bij het inschrijven zelf hebt gekozen. Tip: Zorg ervoor dat je het e-mailadres acties@pinkribbon.nl in je contactpersonen opneemt. Dan komen onze mails niet in je SPAM folder terecht.

Contact

Hulp nodig met je actiepagina? Of loop je ergens anders tegenaan? Stuur ons een mailtje via acties@pinkribbon.nl. Of bel tijdens kantooruren naar 020 5700 525 (gebruikelijke belkosten) We helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Volg ons voor de laatste updates over Pink Ribbon