Evenementinformatie

Drunens Wandelfestival 2024


DRUNEN – Het Drunens Wandelfestival van 2023 was een groot succes, met een mooie opbrengst van 64.057 euro! Dit succes hebben we te danken aan de enthousiaste deelnemers, de geweldige vrijwilligers, muzikale ondersteuning en de ondersteuning van onze sponsoren. We zijn vastbesloten om dit succes in 2024 voort te zetten en een nog grotere impact te maken. Samen wandelen we voor een prachtig doel en maken we de wereld een stukje beter. In 2024 vindt het Drunens Wandelfestival plaats op zaterdag 29 juni. Loop jij ook mee met de volgende editie?

Afstanden en vertrektijden


Festivalterrein bij HV Avanti en FC Drunen
Torenstraat 146 – 150 in Drunen

 • De wandeling van 4 km is speciaal voor rolstoelen en is een verharde route.
  Starttijd tussen 8.00 en 14.00 uur.
 • De wandeling van 8 kilometer bestaat uit 1 route-lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 14.00 uur.
 • De wandeling van 16 kilometer bestaat uit 2 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet tweemaal dezelfde lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur.
 • ‚ÄčDe wandeling van 25 kilometer bestaat uit 3 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet driemaal dezelfde lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 10.00 uur.

Festivalterrein


Het festivalterrein is het kloppend hart van het evenement met onder andere een podium met muziekoptredens, een kinderfestivalterrein, marktkraampjes, bars, foodtrucks en ruime sta- en zitplaatsen voor de lopers en bezoekers.

Munten

We maken gebruik van munten om eten en drinken te kopen. Je kunt betalen met pin. Als je alcohol wilt drinken, kun je bij de kassa een Nix 18 bandje halen.

Vervoer

Kom het liefst op de fiets. We hebben een parkeerterrein voor auto’s, maar dit kost € 2,00. Dit dien je te voldoen aan de parkeerbeheerders (contant of per pin). Ook deze opbrengsten zijn voor Pink Ribbon.

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijk bericht achterlaten om iemand een hart onder de riem te steken of jouw persoonlijke motivatie om mee te lopen delen? Dat kan via de website van Drunens Wandelfestival. Wij maken dan een selectie voor de laan der Bezinning waar alle lopers langskomen.

Pink Piggies

Natuurlijk gaan we voor een fantastisch evenement voor alle deelnemers. Ieder loopt om zijn of haar eigen redenen. En we ondersteunen iedereen hierin van harte. Onze organisatie wil naast een gedenkwaardig evenement, ook een onvergetelijke opbrengst voor Pink Ribbon bewerkstelligen. Vergeet alsjeblieft daarom ook niet om je Pink Piggies in te leveren. Uiteraard krijg je direct een nieuw spaarvarken voor het Drunens Wandelfestival op 29 juni 2024!

We wensen alle deelnemers succes met trainen en fonsenwerven en wensen jullie een prachtige wandeltocht toe.