Evenementinformatie

Drunens Wandelfestival 2024


Het Drunens Wandelfestival van 2023 was een groot succes. Een mooie opbrengst van 64.057 euro. Ook de editie van 2024 gaat mooi worden. Loop je ook mee op zaterdag 29 juni?

Afstanden en starttijden


Waar moet je zijn?

Festivalterrein bij HV Avanti en FC Drunen
Torenstraat 146 – 150 in Drunen

Afstanden

 • De wandeling van 4 km is speciaal voor rolstoelen en is een verharde route.
  Starttijd tussen 8.00 en 13.30 uur.
 • De wandeling van 8 kilometer bestaat uit 1 route-lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 13.30 uur.
 • De wandeling van 16 kilometer bestaat uit 2 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet tweemaal dezelfde lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 11.00 uur.
 • ‚ÄčDe wandeling van 25 kilometer bestaat uit 3 route-lussen. Elke lus bevat een unieke route. Je loopt dus niet driemaal dezelfde lus.
  Starttijd tussen 8.00 en 10.00 uur.

Festivalterrein


Het festivalterrein is het kloppend hart van het evenement met onder andere een podium met muziekoptredens, een kinderfestivalterrein, marktkraampjes, bars, foodtrucks en ruime sta- en zitplaatsen voor de lopers en bezoekers.

Munten op het festivalterrein

We maken gebruik van munten om eten en drinken te kopen. Je kunt betalen met pin. Als je alcohol wilt drinken, kun je bij de kassa een Nix 18 bandje halen.

Vervoer

We vragen je om op de fiets naar het terrein te komen, wanneer dat kan. Langs de weg is wel ruimte om te parkeren.

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijk bericht achterlaten om iemand een hart onder de riem te steken of jouw persoonlijke motivatie om mee te lopen delen? Dat kan via de website van Drunens Wandelfestival. Wij maken dan een selectie voor de laan der Bezinning waar alle lopers langskomen.

Merchandise

In de webshop van Drunens Wandelfestival (open vanaf 15 april) zijn o.a. polo's en petten te koop. 

Pink Piggies

Natuurlijk gaan we voor een fantastisch evenement voor alle deelnemers. Ieder loopt om zijn of haar eigen redenen. En we ondersteunen iedereen hierin van harte. De organisatie wil naast een gedenkwaardig evenement, ook een onvergetelijke opbrengst voor Pink Ribbon bewerkstelligen. Vergeet alsjeblieft daarom ook niet om je Pink Piggies in te leveren. Uiteraard krijg je direct een nieuw spaarvarken voor het Drunens Wandelfestival van volgend jaar. 

We wensen alle deelnemers succes met trainen en fondsenwerven en wensen jullie een prachtige wandeltocht toe.